در حال بارگذاری ...
پنج‌شنبه 9 بهمن 1404

بیانیه جامعه استادی دانشگاه های استان خراسان جنوبی در حمایت از مقام معظم رهبری و محکومیت اغتشاشات و درخواست اصلاح روندهای موجود توسط نهادهای مسئول

  در روزهای پرالتهاب اخیر، شاهد آن بودیم که دشمنان قسم خورده، با سوءاستفاده از مطالبات به حق اقتصادی مردم، تلاش کردند آتش فتنه را برپا کرده و اعتراضات را به اغتشاشات مسلحانه و خشونت‌بار بدل کنند. این توطئه شوم که با هدایت تفاله‌های رژیم طاغوت و حمایت همه‌جانبه استکبار جهانی طراحی شده بود، با جنایاتی وحشیانه از سوی تروریست‌های جنایتکار همراه شد که در تاریخ کشورمان بی سابقه بود.



 
 بیانیه جامعه استادی دانشگاه های استان خراسان جنوبی در حمایت از مقام معظم رهبری و محکومیت اغتشاشات و درخواست اصلاح روندهای موجود توسط نهادهای مسئول  

  در روزهای پرالتهاب اخیر، شاهد آن بودیم که دشمنان قسم خورده، با سوءاستفاده از مطالبات به حق اقتصادی مردم، تلاش کردند آتش فتنه را برپا کرده و اعتراضات را به اغتشاشات مسلحانه و خشونت‌بار بدل کنند. این توطئه شوم که با هدایت تفاله‌های رژیم طاغوت و حمایت همه‌جانبه استکبار جهانی طراحی شده بود، با جنایاتی وحشیانه از سوی تروریست‌های جنایتکار همراه شد که در تاریخ کشورمان بی سابقه بود.

  در اوج این مکر و دسیسه، رئیس جمهور حقیر و ملعون ایالات متحده، با پررویی تمام، به ساحت مبارک مقام معظم رهبری اهانت کرد و مرزهای شرافت و ادب را زیرپا گذاشت. ضمن محکومیت شدید این بی‌شرمی، به ترامپ و تمام ایادی و جیره‌خوارانش در سراسر جهان هشدار می‌دهیم که بازی با خطوط قرمز دینی و ملی ملت ایران و جهان اسلام، هزینه‌های سنگینی خواهد داشت. بی‌احترامی مکرر آنان بی‌پاسخ نخواهد ماند و در صورت عملی‌سازی کوچک‌ترین تهدیدی، باید منتظر «طوفان سهمگین» و پاسخی کوبنده باشند که از درون و بیرون مرزهای ایران اسلامی اجرا خواهد شد و منافع امریکا را در هر نقطه‌ای از جهان به آتش خواهد کشید.  

رهبری حکیمانه، مقتدرانه و راهبردی مقام معظم رهبری در طول دهه‌های انقلاب، و تحلیل‌های عمیق و نافذ ایشان، سدی مستحکم در برابر توطئه‌های دشمنان بوده است. عدم باج‌دهی به جنایتکارانی چون ترامپ و ایستادگی بر سر آرمان‌ها، نه تنها نقشه‌های شوم آنان را نقش بر آب کرده، بلکه آنان را در ورطه‌ای از عصبانیت، سردرگمی و درماندگی فرو برده است؛ به گونه‌ای که زبان ناسزا و نجس خود را علیه عظمت رهبری گشوده‌اند.  

امروز، تمدن درخشان و چند هزار ساله ایران، سرزمین پهلوانان و شهیدان، در برابر چهره واقعی و بدون روتوش امریکا؛ یعنی امریکای وحشی، خونخوار و استکباری ایستاده است. این ملت بزرگ با تکیه بر لطف الهی و روحیه‌ای جهادی، از این جنگ ترکیبی و روانی نیز سربلند و سرفراز بیرون خواهد آمد.  

اگرچه هرگونه تجاوز به حریم ایران اسلامی، به معنای آغاز فاجعه‌ برای متجاوزان خواهد بود و سود چندانی برای آنها نخواهد داشت، اما ذات قمارباز، غیرقابل پیش‌بینی و جنون‌آمیز رئیس جمهور نامتعادل آن کشور، هوشیاری کامل را می‌طلبد. از نیروهای مسلح و نظامی کشور می‌خواهیم با بالاترین سطح آمادگی رزمی، چشم به چشم دشمن بدوزند و به هر اقدام جنون‌آمیز از سوی امریکا یا رژیم صهیونیستی، چنان ضرب‌شستی کوبنده و ویرانگر نشان دهند که سایه جنگ را برای سال‌های متمادی از سر این مرز و بوم دور کرده و افول امریکا را تسریع نمایند.

  از دولت محترم نیز تقاضا داریم با تمام قوا بر بهبود معیشت و رفع مشکلات اقتصادی مردم تمرکز کرده و اصلاحات عمیق اقتصادی را با کمترین آسیب دنبال کند. همزمان، تمام تمهیدات و تدابیر لازم برای شرایط جنگی را پیش‌بینی و مهیا نماید و با مدل‌سازی دقیق ابعاد مختلف فشارهای دشمن، سناریوهای مدیریت بحران را تدوین کند تا اداره کشور از حالت روزمره خارج شده و به سمت مدیریت جهادی و کارآمد در شرایط بحران تغییر یابد.  

از بخش خصوصی و اصناف متعهد انتظار می رود در این شرایط انصاف، عدالت و هم نوع دوستی را وجهه فعالیت خود قرار دهند. در چنین شرایطی همه ایرانیان باید در برابر دشمنان گرگ صفت ید واحده باشیم، هر گونه کیسه دوزی و بی انصافی توسط کارخانجات و کسبه و بازاریان، بازی در میدان دشمن و زمینه ساز اخلال در روان جامعه و مردم عزیز، ولایتمدار، شجاع ایران اسلامی شده و به منزله سیگنالی به دشمن خونخوار خواهد بود. در این شرایط، تثبیت بازار و همراهی و همدلی، موجب شکست جنگ شناختی دشمن خواهد شد.

 از اساتید و پژوهشگران برجسته علمی، تبیین گران، فعالان فرهنگی و همه دغدغه مندان تقاضا می شود در این شرایط حساس تاریخی، علاوه بر توسعه فعالیت های دانشی و پژوهشی و کمک به پیشرفت علمی و نظامی، در عرصه جنگ شناختی نیز فعالانه کمک نمایند. در این شرایط، گفتگو با آحاد جامعه، نسل جوان، دانشجویان و دانش آموزان، وظیفه فعالان فرهنگی و اساتید دانشگاه هاست. بیان دستاوردها، پیشرفت ها، محدودیت های کشور و جایگاه ایران درجهان و مقابله با جنگ شناختی امری ضروری و اجتناب ناپذیر است.

 در نهایت ازتعزیرات حکومتی، قوه قضائیه، نیروهای انتظامی و امنیتی کشور می‌خواهیم با تروریست‌های آشوبگر وعوامل کشتار مردم، برخوردی قاطع، سریع و عبرت‌آموز داشته باشند و در اجرای عدالت، هیچ‌گونه اغماض ومسامحه‌ای بر خود روا ندارند و ضمن نظارت قوی و هوشمند بر بازار، با افراد فرصت طلب، دلال و سرکردگان دشمن ومنافقین برخورد سریع وشجاعانه داشته باشند تا روحیه امید واعتماد درجامعه ارتقا یابد.

 #امام_خامنه_ای

 #مرگ_برامریکای_جهانخوار

#اتحادمقدس

#اساتیدخراسان_جنوبی